Blogin säännöt

Yleinen käyttäytyminen

– Käyttäydy asiallisesti ja hyvien tapojen mukaisesti. Kommentoijien henkilöllisyyden arvailu on ehdottomasti kielletty.

-Nettisivujen tai tuotteiden mainostaminen ei ole hyväksyttävää ilman painavia perusteita.

– Rasistiksi leimaaminen on kielletty.

Kirjoittaminen

– Mieti uudelle aiheelle hyvä ja kuvaava otsikko. Kun olet kirjoittanut viestisi tekstin, lue se ainakin kerran läpi. Korjaa kirjoitus- ja muut virheet.

– Offtopic (aiheeseen liittymättömien kommenttien kirjoittaminen) on kiellettyä.

Laki

– Lakia on noudatettava Internetissäkin, ja sen takia kaikki loukkaavat, provosoivat ja tekijänoikeuksia rikkovat viestit ovat kiellettyjä. Samoin etnistä alkuperää, uskontoa tai vammaisuutta koskevat loukkaavat viestit ovat kielletty.  Ne poistettaan ja vakav assa tapauksessa on seurauksena bannaus tai kirjoitusoikeuksien poistaminen..

Vastuu omista teksteistä

-Jokainen kirjoittaja vastaa omien viestiensä sisällöstä. Kirjoituksia voidaan poistaa sekä siirtää ja kirjoitusoikeuksia peruuttaa pysyvästi tai määräaikaisesti; sen mukaan kuin ylläpito parhaaksi näkee. Ylläpidonja päätöksista ei voi valittaa. Käytä yksityisviestiä jos koet tulleesi väärin kohdelluksi.

-Henkilökohtaiset riidat ja flametukset ja niihin osallistuvat karsitaan palstoilta kovalla kädellä.  Myös ilkeily ja ilkeämieliset vihjailut johtavat bannaukseen tai kirjoitusoikeuksien poistamiseen.

Vaasa 22.03. 2011
Tapio Parkkari
ylläpito

Jätä kommentti